Op zoek naar zonnepanelen?
Direct beginnen!

Page content

article content

Studenten opgelet! Praktische workshop zonne-energie apparaten maken in Delft

De Energy Club organiseert vrijdag 23 november een praktisch workshop zonne-energie in Delft voor studenten om zelf aan de slag te gaan met fotovoltaïsche materialen. Deze workshop is bedoeld voor studenten van Nederlandse scholen. De kosten bedragen 10 euro voor het gehele programma. Lunch en drankjes achteraf zijn inclusief.

Via deze link kan je je inschrijven. Fritts wenst je veel plezier!

Fritts omarmt initiatieven die zonne-energie dichter bij mensen brengt. Wij vinden het tof dat de Energy Club van de Technische Universiteit Delft deze workshop organiseert. Ze maken het mogelijk je passie voor techniek en zonne-energie verder te ontwikkelen.

De eerste zonne-cel werd uitgevonden door Charles Edgar Fritts in 1883. Daarna was het even stil rondom zonne-energie. Vanaf de jaren 60 in de 20e eeuw werd zonne-energie weer serieus bekeken als energiebron. De echte kentering voor deze techniek kwam aan het begin van de 21e eeuw.

Zonnepanelen zijn nu niet meer weg te denken uit het straatbeeld, maar is de techniek al uitontwikkeld? Ik weet nog dat mijn rekenmachine vroeger op een kleine zonnecel kon werken. Ieder jaar kijk ik met veel belangstelling naar de auto’s die volledig op zonne-energie rond racen in Australië. Zal er binnenkort ook een laptop bestaan die volledig draait op zonne-energie?

Misschien kan jij bijdragen aan de ontwikkeling van deze fantastisch technologie. Nieuwsgierig geworden? Meld je dan nu aan!

Fritts zonnepanelen community. Voor alle vragen over zonnepanelen.
Joris Beukeboom
Nederland moet in 2050 energieneutraal zijn. Dan ben ik 64. Een mooi moment om met pensioen te gaan. Ik zal dan grootvader zijn en terugkijken op een enorme transitie in de energiesector. Met trots, ik heb mijn steentje bijgedragen.Ik studeerde 7 jaar aan de Wageningen Universiteit om mij te verdiepen in het koopgedrag van consumenten. Met periodes studeerde ik in het buitenland (Amerika en Kenia) en leerde dat duurzaam consumptiegedrag geen vanzelfsprekendheid is. De producten die wij gebruiken in de duurzame energiesector zijn technisch van aard en met een mate van technische complexiteit, die nieuw en soms onbegrijpelijk is voor de doorsnee consument.De afgelopen 5 jaar heb ik mij gespecialiseerd in de aanbiedende partijen van zonne-energie producten. De aanbieders hebben de taak het zonne-energieproduct aan de man te brengen, met het spreekwoord in mijn achterhoofd ‘wat een boer niet kent, dat eet hij niet’.Wij zijn het bedrijf Fritts begonnen, om de aanbieders een handje te helpen en de consument te overtuigen van de voordelen van de zon. Heb je een vraag over een product of een aanbiedende partij? Het antwoord hebben wij!Joris, Medeoprichter Fritts.nl

Comment Section

3 reacties op “Studenten opgelet! Praktische workshop zonne-energie apparaten maken in Delft


Door Nigel op 28 mei 2019

Ik vind dat je een mooie biografie hebt neergezet! Respect!


Door Jan op 13 november 2018

Super leuk dat dit georganiseerd wordt!


Door Herman op 8 november 2018

Klinkt erg interessant! Zal dit in de toekomst vaker georganiseerd worden?

Plaats een reactie
This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.