Weet jij niet zeker of jouw zonnepanelen het goed doen?

Dan kunnen de experts van Fritts je verder helpen. Je hebt een grote investering gedaan in zonnepanelen. Dan wil je natuurlijk ook zeker weten dat jouw panelen het maximale uit de zon halen!

Fritts helpt mensen aan de beste deal voor zonnepanelen. Maar we vinden het ook belangrijk dat iedereen blij is met zijn zonnepanelen. Daarom helpt Fritts iedereen met zonnepanelen met de volgende vragen:

  • Is de opbrengst van mijn zonnepanelen het maximale wat ik kan halen?
  • Zijn alle zonnepanelen goed aangesloten?
  • Past het aantal zonnepanelen nog bij mijn situatie?
  • Doen mijn zonnepanelen wat ze moeten doen?

Veel mensen zitten met deze vragen. Net na de installatie is iedereen blij met zijn of haar zonnepanelen. Maar na een paar maanden vraag je je toch af of de opbrengst wel hoog genoeg is. Of misschien ben je net verhuisd naar een huis met zonnepanelen. Het is altijd goed om af en toe een check te doen of je zonnepanelen doen waarvoor je ze ook gekocht.

1. De Fritts community

Bij Fritts krijgen we vaak dezelfde vragen. Sommige vragen zijn simpel te beantwoorden, soms weten wij het ook niet precies. Voor al deze vragen heeft Fritts een community gemaakt. In de community zijn meer dan 500 zonne-energie experts actief die graag hun eigen ervaringen delen.

Heb jij een vraag over je zonnepanelen? Maak dan snel een account aan en stel je vraag in de grootste zonne-energie community van Nederland!

Zie: lid worden op de community

2. De Fritts check

Sommige vragen laten zich lastig beantwoorden. Wanneer jij twijfelt over het functioneren van jouw zonnepanelen, dan wil je gewoon dat iemand met expertise naar jouw zonnepanelen kijkt. Zo'n grote investering moet namelijk gewoon doen waarvoor je het ook gekocht hebt. Fritts biedt alle zonnepaneleneigenaren in Nederland aan om een onafhankelijke check te doen. Dit betekent dat Fritts:

  • Berekent wat jouw zonnepanelen zouden moet opleveren
  • Analyseert of de opbrengst zonnepanelen hiermee overeenkomt
  • Inlogt op jouw omvormer om te controleren of alles op de juiste manier is aangesloten

Na de analyse van Frits weet jij of jouw zonnepanelen ook echt opbrengen wat ze zouden kunnen opbrengen. Mocht Fritts onverhoopt tot de conclusie komen dat jouw installatie niet naar behoren functioneert, gaan wij onze uiterste best doen om een gepaste oplossing te vinden. Er is een hoop mogelijk met moderne technologieën, en wij gaan zorgen dat jij snel weer optimaal geniet van de zon.

Interesse in een Fritts Check? Neem via het formulier rechts op de pagina contact met ons op.

Wat kost het?

Fritts rekent voor een uitgebreide check een vast tarief van €49,-. Hiervoor kijken we of jouw zonnepanelen functioneren zoals verwacht, en als er een probleem is, kijken we waar dat probleem door wordt veroorzaakt.


Vraag een Fritts Check aan