Zonnepanelen webinar 26 januari. Door Lex Schiebaan

Aanstaande dinsdag 1 december geef ik mijn allereerste zonnepanelen webinar.

Klik hier om je gratis aan te melden >>>

Al ruim 9 jaar specialiseer ik mij in zonne-energie. Als engineer voor grote projecten in het buitenland, als verkoper en installateur van systemen in Nederland en als adviseur bij diverse bedrijven. Ik kan wel zeggen dat ik bijna alles gezien heb. In 2012 ben ik actief gaan bloggen en heb toen ook mijn eerste ebook geschreven die inmiddels meer dan 11.000 keer gedownload is. Geweldig om zoveel mensen te kunnen helpen.

Ga je zonnepanelen kopen of denk je er over na?

Dan kan je dit webinar niet missen! Persoonlijk vind ik 2016 de tijd om zonnepanelen aan te schaffen. De prijzen zijn hard gedaald de laatste jaren. Zonne-energie is helemaal doorgebroken in Nederland.

Maar zoals altijd zeg ik: Doe het goed of doe het niet. En hoe koop je de beste zonnepanelen voor jouw situatie?

Verder vertel ik hoe ik ben begonnen en wat doe ik nu met Fritts. Zo krijg je antwoorden op:

  • Hoe kom ik aan mijn kennis?
  • Waarom ben ik gestopt met mijn installatiebedrijf?
  • Waar moet je op letten als je zonnepanelen koopt?

Als je zonnepanelen gaat kopen, kan dit webinar wel eens voor de beslissing zorgen.

Vraag en antwoord

Ik ben ondertussen een wandelende zonne-encyclopedie. We gaan er dan ook vooral een vraag-en-antwoord webinar van maken. Jullie stellen de vragen en ik ga mijn best doen om ze allemaal te beantwoorden.

Alle vragen op deze pagina (reacties onder dit artikel) worden op 1 december behandeld. Dus heb je een vraag dan kan je hem alvast hieronder stellen.

Live Training dinsdag 27 januari (19:00 uur)

Aanstaande dinsdag 1 december geef ik daarom vanaf 19:00 uur een gratis webinar. Tijdens dit webinar zal ik je mijn unieke methode “succesvol zonnepanelen kopen” uitleggen.

Wat is een webinar?

Een webinar is een soort online training. Je meldt je aan en ontvang een speciale link. Op dinsdag 1 december vlak voor 19 uur klik je op de link en krijg je live toegang. Je kan dus gewoon thuis op bank even een uurtje live dit webinar volgen.

Beperkt aantal plaatsen

Dit webinar is de eerste die ik in 2016 geef. Er zijn slechts 100 plaatsen beschikbaar. Registreer je direct om jouw plaats te claimen.

Mis dit dus zeker niet.

Klik hier om je gratis aan te melden >>>

En stel hieronder alvast je vraag. Al deze vragen worden in het webinar beantwoord.