Over Fritts

Fritts is de zonnepanelen vergelijkingssite die iedere consument helpt bij het zelf opwekken van stroom. In het afgelopen jaar heeft Fritts meer dan tienduizend mensen geholpen, maar we zijn er helaas nog lang niet. Iedereen die zonnepanelen wil aanschaffen zou immers moeten weten waar hij aan begint, welke installateur bij zijn wensen past en wat het verschil is tussen kwaliteitsbeloftes en marketingtrucs.


Wat we doen:

Fritts vergelijkt installateurs van zonnepanelen en is een centrale plek waar mensen geholpen worden met hun keuze voor zonnepanelen. Fritts adviseert mensen in hun aankoop en zorgt dat iedereen na aankoop blij is met de kwaliteit van de gekochte zonnepanelen. Bij Fritts werken experts die op al jouw vragen wel een antwoord weten. De zonnepanelen community is ons discussieplatform. Hier kan je al jouw vragen stellen en zijn veel mensen actief die ook blij worden van de zon. Mocht je nog niet helemaal weten of zonnepanelen iets voor jou zijn, of je wilt er gewoon wat meer over weten, dan heeft Fritts een speciale gratis zonnepanelen training voor je ontwikkeld. Hier vind je van A tot Z wat je over zonnepanelen moet weten. Daarna ben je met de hulp en service van Fritts klaar voor je aankoop via de aanbieder vergelijker!


Hoe verdient Fritts geld?


Fritts vindt dat jij zelf de keuze moet maken welke installatie je wilt en door wie je deze laat bouwen. Wij helpen jou met het kiezen van de beste installatie. Aan vergelijken en adviseren verdienen we niets. Pas wanneer jij via Fritts offertes opvraagt bij een installateur en overgaat op aankoop, krijgen wij een vergoeding van de installateur. Van deze vergoeding betalen wij de kosten, de site en onze experts. Installateurs zijn blij dat wij een stuk werk uit handen nemen, zonder dat ze het extra kosten oplevert.

Bij een zonne-energie installatie bestaan 90% van de kosten namelijk uit onderdelen (panelen, omvormers, onderstellen) en vallen de overige kosten onder ‘soft costs’. Deze kosten zijn bijvoorbeeld om klanten te vinden, te bezoeken, te ondersteunen en te informeren. De meeste installateurs vinden dat niet zo leuk om te doen. Wij gelukkig wel. En we zijn er nog goed in ook. Installateurs zijn erg blij dat Fritts zorgt dat mensen over kunnen gaan tot aankoop. En zo helpen wij jou aan de installatie en installateur die echt bij je past!

Team Fritts

Lex Schiebaan

Promoter van de zon,
powernerd & oprichter

Wie is Lex Schiebaan?

Joris Beukeboom

Saleskoning, praatjesmaker & oprichter

Wie is Joris Beukeboom?

Max Schmal

Wordt blij van de zon & van blije klanten

Wek ook zelf je energie op

Maarten de Vlugt

Houdt van duurzaam ondernemen & de man van de grote getallen

Wie is Maarten de Vlugt?

Hoe werkt het?

Best gelezen zonne-energie blog van Nederland

Laat je inspireren

Gratis stap-voor-stap-zonnepanelen-training

Bekijk community

Vind de beste installateur bij jou in de buurt.

Start direct

Wie gingen je voor

Meneer Weggeman

"Na 6 offertes te hebben gekregen zag ik door de bomen het bos niet meer. Toen Fritts mij heeft geholpen met een offerte op maat wist ik waar ik op moest letten en had ik een goede offerte op maat."

Enschede

Rene van der Mast

"Een oerwoud aan informatie is na de Fritts Gids gestructureerd met alle van belang zijnde info bij elkaar."

Breda

Willem Bruul

"Serieuze benadering en gericht advies. Fritts heeft een installateur aangeboden die het best bij ons past. We hebben het advies overgenomen en zijn tevreden over het resultaat."

Veenendaal

Theo Jansen

"Het lijkt erop dat Fritts.nl de enige echte onafhankelijke partij is. Hij leert je de bomen in het bos te herkennen!"

Astrid Steenbergen

"Ik zou Fritts aanbieden aan iedereen die zonnepanelen wil vanwege hun duidelijke uitleg."

Zutphen