Gastbloggers gezocht
19 juni 2015 
in Fritts
2 min. leestijd

Gastbloggers gezocht

Vind je het leuk om te schrijven? Vind je zonne-energie leuk? Of denk je dat heel veel mensen jouw ideeën moeten kunnen lezen?

Dan is dit je kans. Fritts is op zoek naar gastbloggers.

Op dit moment zoeken we:

  • De Happy User
  • De Trendwatcher
  • De Architect

Fritts is het grootste zonne-energie platform van Nederland. De plek waar consumenten hun informatie vinden om hun zonnepanelen te kopen. En dat is wat we willen: zo veel mogelijk zonne-energie in Nederland!

We hebben meer ideeën dan tijd. Dagelijks krijgen we tientallen reacties, mailtjes en telefoontjes. Onze lezers willen heel graag zonnepanelen willen kopen maar hebben 1 probleem. Ze zien door de bomen de zon niet meer.

Zonne-energie is, zeker in Nederland, een jonge markt. 98% van de ondervraagden weet niet 1 zonnepaneel merk te noemen! En hoe koop je dan zonnepanelen die jou gaan geven wat ze zouden moeten doen: energie.

Help jij Nederland veranderen?

Wij willen dit graag en snel veranderen. Dat doen we al ruim 3 jaar en hiermee hebben we de basis opgebouwd. Nu is het tijd om al onze ideeën sneller uit te werken. Want elke dag dat we wachten is zonde want er gaat een hoop mis. Of mensen kopen de verkeerde systemen óf mensen kopen helemaal niets omdat ze gek worden van de zonnepanelen aanbieders. Zonde!

Tekst, foto, video?

Wij houden van alle media. Ben je handig met video? Doen. Maak je graag foto’s? Doen. Zijn mooie grafische infographics jouw ding? Schrijf je nog het liefst brieven? Ook goed. Samen maken we er wat moois van.

De happy user

Zonnepanelen kopen is vaak nogal een gedoe. Waar begin je en wat moet je allemaal doen? Als happy user heb je dit allemaal al meegemaakt en kan jij de praktische tips geven aan de lezers die zich nu aan het oriënteren zijn. En kan je vertellen hoe je ervaring is. Moeten zonnepanelen schoon gemaakt worden? Kijk jij dagelijks naar de opbrengst?

Ben jij degene die op een feestje iedereen uitlegt waarom zonnepanelen zo fantastisch zijn? Voel jij je zelf een zonne-energie ambassadeur? Vind je dat meer mensen zonnepanelen moeten kopen? En denk jij mensen te kunnen helpen en inspireren om het kopen van zonnepanelen leuk te maken?

De Trendwatcher

Kom met ons mee naar diverse evenementen. We introduceren je bij de mooiste bedrijven en producten, nemen je mee naar congressen en geven een inkijkje in ons archief.

Ben jij iemand die graag op zoek gaat naar nieuwe dingen? Hou je van gadgets? Wil je het nieuwste van het nieuwste hebben?

De Zonne-energie Architect

Binnen een paar jaar is zonne-energie letterlijk overal. Dus niet alleen als zonnepaneel op het dak. Maar verwerkt in “normale”bouwelementen zoals gevels. Vaak onzichtbaar zelfs.

Ben jij een jonge architect die ziet dat het vanaf nu anders gaat. Wil jij een platform om jouw expertise te delen? En wil jij gebruik maken van ons giga netwerk in deze markt?

Ben jij geen User, Trendwatcher of Architect?

Maar heb jij wel iets met zonne-energie? Wil je bijvoorbeeld gaan werken in de zonne-energie branche. Dan is dit wellicht je kans om jezelf in de kijker te zetten. Reageer gewoon en wie weet.

Hoe meld ik me aan?

Vul hieronder je gegevens en en schrijf een korte motivatie waarom je op fritts.nl wilt publiceren. Wij nemen contact met je op en bespreken de mogelijkheden.

Over de schrijver
Reactie plaatsen