Haha, reactie van de week op autoblog.nl
07 juli 2009 
0 min. leestijd

Haha, reactie van de week op autoblog.nl


Gisteren heb ik even een reactie achtergelaten op autoblog.nl en binnen een paar uur waren er al meer dan 100 reacties want mijn reactie is uitgekozen tot reactie van de week. Schijnbaar heb ik nogal iets gezegd tegen autominnend Nederland. Mijn reactie was:

Waterstof is een door oliemaatschappijen gepromoot iets wat geen toekomst heeft.

De auto enkel en alleen op zonne-energie die op de auto valt laten rijden is natuurlijk lastig. Maar waarschijnlijk combineren ze dit met de nieuwste lichtgewicht accu’s die je vervolgens thuis weer voedt met zonne-panelen op je dak. Geen probleem dus om volledig op zonne-energie te rijden.

Met dank aan Lex Schiebaan voor de reactie!

Geen dank. Ik heb met name gelachen om de vele reacties.

http://www.autoblog.nl/archive/2009/07/06/reactie-van-de-week-waterstof-heeft-geen-toekomst

Over de schrijver
Reactie plaatsen