Op zoek naar zonnepanelen?
Direct beginnen!

Page content

article content

Hoe zonne-energie een groot verschil kan maken

Zonne-energie kan naast het leveren van energie in de westerse landen ook een grote impact hebben op de rest van de wereld. Het kan overal energie leveren en dus ook licht. En een beetje licht kan al een groot verschil maken. Met name omdat kinderen dan ook ’s avonds kunnen leren en lezen en dus zo slimmer worden.

Education is the most powerfull weapon you can use to change the world. Nelson Mandela

Energie is een groot probleem in de minder bedeelde landen van de wereld. Voor ons is energie de normaalste zaak van de wereld en zelfs onmisbaar. In ontwikkelingslanden kan een klein zonnepaneeltje met een batterij en een lampje al het verschil maken. Het is dan ook een goede zaak dat goede doelen hier de kansen van inzien.

Solar Aid is een prachtig goed doel die met minimale middelen grote verschillen maakt. Al voor 15 euro zorgt Solar Aid dat er een zonne-energielamp bij een gezin terecht terecht komt die het goed kunnen gebruiken en de kinderen ’s avonds kunnen leren.

Uiteraard draagt fritts.nl SolarAid een warm hart toe.

[vimeo]http://vimeo.com/28978496[/vimeo]

Fritts zonnepanelen community. Voor alle vragen over zonnepanelen.
Lex Schiebaan
Lex Schiebaan is gek van zonne-energie. Zonnepanelen zijn hot. Je ziet ze steeds meer en je kan ze overal kopen. En dat is goed want zonne-energie gaat ons leven veranderen, echt veranderen.Lex is oprichter van Fritts.nl en helpt zowel consumenten, bedrijven en installateurs met de juiste keuzes maken. Hopelijk gaat door alle kennis te delen zonne-energie net even wat sneller Nederland veroveren. Want we zijn pas net begonnen...

Comment Section

0 reacties op “Hoe zonne-energie een groot verschil kan maken

Plaats een reactie
This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.