Op zoek naar zonnepanelen?
Direct beginnen!

Page content

Maart extreem zonnig

article content

Maart extreem zonnig

Wow wat een mooie maand was maart. Maart was zelfs een record: de meeste zon ooit in maart. Het voorjaar is vroeg begonnen en zonnepanelen zijn er erg blij mee.

De opbrengst in maart was zo goed dat zelfs zomermaanden moeite hebben deze opbrengst te halen. Normaal is maart goed voor circa 8 procent van de jaaropbrengst. Als 2014 een gemiddeld zon jaar wordt zal maart circa 13 procent van de jaaropbrengst voor zijn rekening nemen. En dat is wat de top maanden mei en juni normaliter doen!

Zelfs het NOS journaal had het erover. Gerrit werd helemaal enthousiast toen hij zei dat eigenaren van zonnepanelen in hun handen kunnen wrijven. Zal hij zelf ook zonnepanelen hebben?

NOS Journaal weer maart

Vorig jaar was het weer een stuk minder. Maar door de kou en heldere dagen was de opbrengst toch beter dan gemiddeld. Dit kwam vooral door een paar super heldere dagen die mega opbrengsten gaven.
https://fritts.nl/zonnepanelen-en-koud-weer/

Fritts zonnepanelen community. Voor alle vragen over zonnepanelen.
Lex Schiebaan
Lex Schiebaan is gek van zonne-energie. Zonnepanelen zijn hot. Je ziet ze steeds meer en je kan ze overal kopen. En dat is goed want zonne-energie gaat ons leven veranderen, echt veranderen. Lex is oprichter van Fritts.nl en helpt zowel consumenten, bedrijven en installateurs met de juiste keuzes maken. Hopelijk gaat door alle kennis te delen zonne-energie net even wat sneller Nederland veroveren. Want we zijn pas net begonnen...

Comment Section

0 reacties op “Maart extreem zonnig

Plaats een reactie
This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.