Op zoek naar zonnepanelen?
Direct beginnen!

Page content

Slapend rijk worden met zonnepanelen

article content

Slapend rijk worden met zonnepanelen

Ondernemen in duurzaamheid, het klinkt als een geitenwollensokkenonderwerp waar niemand zijn handen aan vuil wil maken. Maar tegenwoordig valt er ook serieus geld mee te verdienen. Je kunt dus twee vliegen in een klap slaan.

Het is achterhaald te denken dat investeren in groen alleen voor mensen is bedoeld die de wereld willen verbeteren. Duurzaamheid is een internationale trend, waar een serieuze, interessante en groeiende economische markt voor is.

Investeren in een duurzaam project hoeft niet moeilijk te zijn. Bovendien is nu een erg gunstig moment. Want met minder dan 1 procent rente op spaargeld, is het wachten op rendement tot sint-juttemis. Daarentegen is investeren in zonnepanelen wél aantrekkelijk.

Groengeld

Voor ongeveer 6400 euro is het mogelijk om zestien panelen aan te schaffen. Dat is voldoende om een gezin met twee kinderen het hele jaar door van zelfopgewekte stroom te laten genieten. De panelen zullen 3500 kWh op jaarbasis opleveren. Dezelfde hoeveelheid energie kost bij een reguliere energieleverancier 800 euro per jaar. Dit betekent dat de investering binnen acht jaar terugverdient is. De 800 euro die jaarlijks bespaard wordt, is extra vakantiegeld! Of andere wensen die vervuld dienen te worden: het ponykamp van uw dochter of een kookeiland.
De zon komt voor niets op, dus vanaf de installatie is het slapend rijk worden.

Andere voordelen
– Financiële onafhankelijkheid van energieleveranciers. Het geld verdwijnt niet systematisch in de portemonnee van de elektriciteitsgigant.
– Energie wordt decentraal geregeld, waardoor de levering minder kwetsbaar is voor bijvoorbeeld storingen.
– Natuurlijk, het is ook vriendelijk voor het milieu.

Word ook slapend rijk

Wil jij ook slapend rijk worden, maar weet je niet waar je moet beginnen? Laat Fritts je hier bij helpen!
Fritts heeft de speciale Fritts Offerte Service. Wij inventariseren wat jij zoekt en zo kiezen we de juiste installateur uit. Deze Fritts kwaliteitsinstallateur zal je een goed voorstel doen. En kom je er niet uit of heb je vragen dan is de Offerte Service er voor jou. Maak eenvoudig en gratis gebruik van de Offerte Service door je gegevens in te vullen op de volgende link: https://fritts.nl/offerte-service

 

Fritts zonnepanelen community. Voor alle vragen over zonnepanelen.

Comment Section

0 reacties op “Slapend rijk worden met zonnepanelen

Plaats een reactie
This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.