Op zoek naar zonnepanelen?
Direct beginnen!

Page content

Wubbo Ockels over de toekomst van de aarde én zonne-energie!

article content

Wubbo Ockels over de toekomst van de aarde én zonne-energie!

Wubbo Ockels is naast astronaut ook een vervend voorvechter van een duurzame aarde. In een kort en krachtig pleidooi legt hij uit waarom we moeten veranderen, hoe we kunnen veranderen en waarom we nu moeten beginnen. En er is natuurlijk een grote rol weg gelegd voor de mooiste energiecentrale die we hebben: de zon.

Een must see voor iedereen!

Wubbo luid de noodklok! We moeten veranderen en wel heel snel. Hij legt uit dat je als astronaut een andere kijk op de wereld krijgt. Een dun ozon laagje beschermd ons tegen de onleefbare ruimte. 200 graden onder 0 en geen zuurstof is geen prettige omgeving. En wat doen wij precies met dat dunne beschermlaagje: juist zo snel mogelijk verpesten.

En we hoeven het niet te verpesten. Sterker nog we hebben helemaal geen fossiele brandstoffen nodig. De zon geeft ons 8000 maal meer energie dan we met zijn alle op aarde verbruiken. Waarom zullen we het dan niet direct verbruiken. Energie besparen hoeft zelfs niet. Energie op de enige juiste manier opwekken wel!

Bekijk de uitzending op
Uitzending gemist: NTR Academie

Fritts zonnepanelen community. Voor alle vragen over zonnepanelen.
Lex Schiebaan
Lex Schiebaan is gek van zonne-energie. Zonnepanelen zijn hot. Je ziet ze steeds meer en je kan ze overal kopen. En dat is goed want zonne-energie gaat ons leven veranderen, echt veranderen. Lex is oprichter van Fritts.nl en helpt zowel consumenten, bedrijven en installateurs met de juiste keuzes maken. Hopelijk gaat door alle kennis te delen zonne-energie net even wat sneller Nederland veroveren. Want we zijn pas net begonnen...

Comment Section

1 reactie op “Wubbo Ockels over de toekomst van de aarde én zonne-energie!


Door Kraakman op 23 maart 2015

Wubbo Ockels was een briljante man. Zo jammer dat hij niet meer onder ons is. Daar hadden we nog veel van kunnen leren.

Plaats een reactie
This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.