Op zoek naar zonnepanelen?
Direct beginnen!

Page content

Zonne-energie en windenergie. Een mooie combinatie

article content

Zonne-energie en windenergie. Een mooie combinatie

De afgelopen zomerse dagen ben ik in heel Nederland geweest. Van Zeeuws-Vlaanderen, dwars door Flevoland en in Groningen viel mij één ding op. Alle windmolens stonden stil. En dat terwijl de zonnepanelen overuren maakte.

De week ervoor was dat wel anders. Veel regen, koud en somber weer. Maar ook veel wind. Dus toen stonden alle windmolens weer lekker te draaien.

Vaak wordt er gezegd dat we moeten zoeken naar de oplossing voor duurzame energie. De oplossing hebben we en dat is hjuist de combinatie van alle soorten duurzame energie. De afgelopen dagen hebben perfect aangetoond dat  onder andere windenergie en zonne-energie een perfecte combinatie zijn. Samen met alle andere mooie duurzame energietechnieken kan dit een gigantisch aandeel van de energievoorziening gaan uitmaken. En wie weet misschien worden we binnen 10-20-30-40 jaar wel 100% duurzaam.

Fritts zonnepanelen community. Voor alle vragen over zonnepanelen.
Lex Schiebaan
Lex Schiebaan is gek van zonne-energie. Zonnepanelen zijn hot. Je ziet ze steeds meer en je kan ze overal kopen. En dat is goed want zonne-energie gaat ons leven veranderen, echt veranderen.Lex is oprichter van Fritts.nl en helpt zowel consumenten, bedrijven en installateurs met de juiste keuzes maken. Hopelijk gaat door alle kennis te delen zonne-energie net even wat sneller Nederland veroveren. Want we zijn pas net begonnen...

Comment Section

1 reactie op “Zonne-energie en windenergie. Een mooie combinatie


Door Frans op 7 september 2018

ik kan nergens iets vinden of ik mijn zonnepanelen kan combineren met een windgenerator die dus ook op mijn omvormer aangesloten kan worden (solaredge k7)

Plaats een reactie
This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.