Unieke kans. Meld je nu tijdelijk gratis aan
22 april 2016 
in Fritts
1 min. leestijd

Unieke kans. Meld je nu tijdelijk gratis aan

Dit jaar vier ik mijn 10 jarig jubileum in de zonne-energie. En wat mij al die jaren al op valt is iets heel vreemds. We werken niet samen maar werken tegen elkaar. Het is de verkoper tegen de koper. De technische installateur tegenover een onwetende particulier. De consument tegen de gevestigde orde.

Uit ons onderzoek bleek dan ook dat jullie gemiddeld maar liefst 500 dagen aan het oriënteren zijn voordat de knoop door gehakt wordt. Zonde van de tijd lijkt mij. Elke dag dat je geen zonne-energie oogst op je dak is zonde. Dat kan beter.

 Fritts community

Waarom doen we het niet gewoon samen?

Een paar maanden geleden had ik dan ook het volgende idee: “Wat als iedereen die zonnepanelen wilt kopen, die ze gekocht heeft, installateurs, beleidsmakers, het Fritts team en ik allemaal met elkaar communiceren?” Vragen, discussie, ideeën delen enzovoort. Lijkt mij fantastisch. En nee, niet ergens op een locatie in het land maar gewoon lekker makkelijk online. Het idee voor de Fritts community is geboren.

De afgelopen maanden heb ik dit op heel kleine schaal getest en dat lijkt super te werken. Nu wil ik het op iets grotere schaal testen. Ik wil dan ook 100 enthousiaste (potentiële) zelfopwekkers uitnodigen om gratis mee testen. Voordeel: jij hebt gratis toegang tot de Fritts-community en dat blijft voor jou altijd gratis.

Wat is de Fritts-community?

Je kan de Fritts-community het beste vergelijken met een forum. Maar het is meer dan dat.

Een paar ideeën:

  • Heb je een vraag over zonnepanelen kopen? Stel hem en je krijgt altijd antwoord.
  • Heb je een vraag over jouw systeem. Is de opbrengst goed?
  • Hoe vergelijk je offertes en waar moet je op letten.
  • Geef tips aan elkaar en deel jouw inzichten.
  • Deel foto’s e.d. Iets wat nu niet kan op de blog.

En misschien hebben jullie nog wel veel betere ideeën. Alles kan.

Meld je nu gratis aan

Alleen in april en voor maximaal honderd enthousiastelingen gratis aanmelden.

Het is een test en daar nodig ik je graag voor uit. Na april is de Fritts-community alleen voor betalende Fritts-klanten maar als je vandaag nog aan meldt heb jij en hou jij gratis toegang. Welkom bij de club.

>>MELD JE HIER GRATIS AAN

Tot zo in de community.

Over de schrijver
Reactie plaatsen