Op zoek naar zonnepanelen?
Direct beginnen!

Page content

Fritts heeft grootste zonne-energie forum

article content

Fritts heeft grootste zonne-energie forum

Het forum van Fritts bestaat nu 1,5 jaar. En in die tijd is het snel het grootste zonne-energie forum van Nederland geworden. En dat allemaal dankzij de ruim 700 leden die meer dan 1500 berichten hebben geplaatst. Zo is het eigenlijk meer een community geworden dan puur een forum. En dat zie je dan ook in het feit dat het veel actiever is dan bij andere forums met dagelijks nieuwe berichten.

Elkaar helpen

Het doel van de Fritts Community is om elkaar te helpen. Door alle kennis te bundelen en te delen weten we samen meer. Door de handige zoekfunctie is het ook makkelijk om ervaringen van anderen te vinden. Zo kom je te weten voor welke keuze andere leden stonden en wat ze toen gekozen hebben.

Enkele voorbeelden

Eigenlijk zou je even op de Fritts community moeten kijken om een idee te krijgen van wat er allemaal geplaatst en beantwoord wordt. Enkele voorbeelden van vragen die in het forum gesteld worden:

SMA, Fronius of toch maar SolarEdge? Wij zijn actief of zoek naar zonnepanelen en hebben een aantal vragen.

Hoe doet jullie PV installatie het? Hallo beste zonnepanelen vrienden. Misschien een leuk topic om eens te bekijken hoe jullie pv installaties het doen.

Dak ligt Oost-West; moeten de zonnepanelen dan aan twee kanten i.v.m. schaduw?  Moeten we de helft van de zonnepanelen daarom aan de andere zijde plaatsen voor een zo groot mogelijk rendement?

Het is ook leuk om te zien dat veel leden zo trots zijn op hun zonnepanelen dat ze een foto van hun systeem delen.

Gratis zonnepanelen aankoop training

Wat niet iedereen weet is dat in de community ook een hele training zit. In de training neemt Fritts je mee in het hele aankoopproces van zonnepanelen kopen. Een super handige tool die je er bij kan pakken op het moment dat je er behoefte aan hebt. Deze training verkochte wij vroeger voor 97 euro. Maar omdat wij vinden dat deze informatie zo waardevol is en voor iedereen beschikbaar zou moeten zijn hebben we besloten deze voortaan gratis weg te geven aan leden van de Fritts Community.

Doe je mee?

Zonne-energie fantastisch maar de ervaring leert ons dat het niet altijd eenvoudig is. Door de kennis met elkaar te delen bouwen we verder aan de grootste zonne-energie community van Nederland. En dat is niet alleen handig en leuk maar ook nog een heel nuttig. En helemaal gratis. 

Om een vraag te stellen of als je de training wilt bekijken moet je je even registreren. Dat kan heel eenvoudig door rechts boven op Lid Worden te klikken.

Of kijk eerst rustig rond op: https://leden.fritts.nl

 

Deze zonnepanelen tips mag je niet missen
Vul je naam en e-mailadres in en ontvang direct de 6 tips
Wij hebben ook een hekel aan spam
Lex Schiebaan
Lex Schiebaan is gek van zonne-energie. Zonnepanelen zijn hot. Je ziet ze steeds meer en je kan ze overal kopen. En dat is goed want zonne-energie gaat ons leven veranderen, echt veranderen.Lex is oprichter van Fritts.nl en helpt zowel consumenten, bedrijven en installateurs met de juiste keuzes maken. Hopelijk gaat door alle kennis te delen zonne-energie net even wat sneller Nederland veroveren. Want we zijn pas net begonnen...

Comment Section

0 reacties op “Fritts heeft grootste zonne-energie forum

Plaats een reactie