Zonnepanelen webinar 26 januari. Door Lex Schiebaan
20 januari 2015 
in Fritts
1 min. leestijd

Zonnepanelen webinar 26 januari. Door Lex Schiebaan

Aanstaande dinsdag 1 december geef ik mijn allereerste zonnepanelen webinar.

Klik hier om je gratis aan te melden >>>

Al ruim 9 jaar specialiseer ik mij in zonne-energie. Als engineer voor grote projecten in het buitenland, als verkoper en installateur van systemen in Nederland en als adviseur bij diverse bedrijven. Ik kan wel zeggen dat ik bijna alles gezien heb. In 2012 ben ik actief gaan bloggen en heb toen ook mijn eerste ebook geschreven die inmiddels meer dan 11.000 keer gedownload is. Geweldig om zoveel mensen te kunnen helpen.

Ga je zonnepanelen kopen of denk je er over na?

Dan kan je dit webinar niet missen! Persoonlijk vind ik 2016 de tijd om zonnepanelen aan te schaffen. De prijzen zijn hard gedaald de laatste jaren. Zonne-energie is helemaal doorgebroken in Nederland.

Maar zoals altijd zeg ik: Doe het goed of doe het niet. En hoe koop je de beste zonnepanelen voor jouw situatie?

Verder vertel ik hoe ik ben begonnen en wat doe ik nu met Fritts. Zo krijg je antwoorden op:

  • Hoe kom ik aan mijn kennis?
  • Waarom ben ik gestopt met mijn installatiebedrijf?
  • Waar moet je op letten als je zonnepanelen koopt?

Als je zonnepanelen gaat kopen, kan dit webinar wel eens voor de beslissing zorgen.

Vraag en antwoord

Ik ben ondertussen een wandelende zonne-encyclopedie. We gaan er dan ook vooral een vraag-en-antwoord webinar van maken. Jullie stellen de vragen en ik ga mijn best doen om ze allemaal te beantwoorden.

Alle vragen op deze pagina (reacties onder dit artikel) worden op 1 december behandeld. Dus heb je een vraag dan kan je hem alvast hieronder stellen.

Live Training dinsdag 27 januari (19:00 uur)

Aanstaande dinsdag 1 december geef ik daarom vanaf 19:00 uur een gratis webinar. Tijdens dit webinar zal ik je mijn unieke methode “succesvol zonnepanelen kopen” uitleggen.

Wat is een webinar?

Een webinar is een soort online training. Je meldt je aan en ontvang een speciale link. Op dinsdag 1 december vlak voor 19 uur klik je op de link en krijg je live toegang. Je kan dus gewoon thuis op bank even een uurtje live dit webinar volgen.

Beperkt aantal plaatsen

Dit webinar is de eerste die ik in 2016 geef. Er zijn slechts 100 plaatsen beschikbaar. Registreer je direct om jouw plaats te claimen.

Mis dit dus zeker niet.

Klik hier om je gratis aan te melden >>>

En stel hieronder alvast je vraag. Al deze vragen worden in het webinar beantwoord.

Over de schrijver
Roel
Door

Roel

op 01 Dec 2015

Beste Lex, Is de webinar ook achteraf beschikbaar? Door omstandigheden heeft mijn vrouw de webinar wel maar ik niet kunnen bekijken. Met vriendelijke groet, Roel

Lex Schiebaan
Door

Lex Schiebaan

op 12 Dec 2015

Hallo Roel, Het webinar is live en niet achteraf beschikbaar. Mogelijk dat ik in januari weer een webinar geef maar dat ligt nog even aan de planning. Groeten, Lex

Björn
Door

Björn

op 02 Dec 2015

Gisteren het webinar gevolgd. Ik kan iedereen aanbevelen om aan dit webinar deel te nemen indien je van plan bent om iets met zonnepanelen te gaan doen. Tevens de Fritts gids besteld, hierin staat veel waardevolle informatie in begrijpelijke taal! Kortom een aanrader.

Lex Schiebaan
Door

Lex Schiebaan

op 12 Dec 2015

Hallo Björn, Leuk om te horen! Hopelijk heb je Gids al goed kunnen gebruiken. We houden contact. Groeten, Lex

Rolex
Door

Rolex

op 16 Jan 2016

Hi Lex, Graag zou ik op hoogte willen blijven wanneer de "Zonnepanelen Webinar" in 2016 gepland wordt. Kom graag! Groet, Rolex

Lex Schiebaan
Door

Lex Schiebaan

op 21 Jan 2016

Hallo Rolex, Goed nieuws. We hebben een webinar ingepland ingepland voor 26 januari. Klik op de link in dit bericht of klik op webinar in het menu om je aan te melden. Tot dinsdag? Groeten, Lex Schiebaan

Reactie plaatsen